Workshop Alles uit de kast!

Workshop Alles uit de kast!

kledingkastHerken je dat? Je kast wordt steeds voller en je hebt toch niets om aan te doen. Veel van je kleding draag je nooit, omdat je er geen goede combinatie mee kunt maken. Andere dingen vind je niet leuk meer, maar wegdoen is ook zo wat. En op een gegeven ogenblik raak je het overzicht volledig kwijt.

Dan ben jij van harte welkom bij onze workshop, waarin het gaat over passende kleding, keuzes maken, opruimen, kast indelen, blij zijn met wat je hebt en dat zo houden. Want kleding daar heeft iedereen iets mee.


Tijdens onze workshop: ‘ALLES UIT DE KAST’ leer je om:

  • een garderobe samen te stellen waarmee je eindeloos kunt combineren 
  • keuzes te maken over kleding, waardoor je kunt opruimen en wegdoen en alleen dat overhoudt wat jou blij maakt. 
  • je kasten op een praktische manier in te delen 
  • praktische tips die met wassen, bewaren en kopen van kleding te maken hebben. 

kortom: van je probleem een uitdaging te maken!

Hiermee willen Carina Bezemer en Willeke Hagoort je graag helpen met de workshop: ‘ALLES UIT DE KAST’. Het is zo jammer als je veel geld uitgeeft aan kleding, er hoge verwachtingen van hebt, maar er geen plezier aan beleeft.

We gaan een moodboard maken, met daarop een foto van je favoriete kledingstuk, waaromheen je een garderobe wilt maken. Daarnaast worden theorie en praktijk afgewisseld en is er ruimte voor gesprek en onderlinge contacten. We kunnen allemaal leren van elkaar.

Carina Bezemer-Wagemakers is professional organizer en werkt met particulieren die rust, structuur en overzicht willen in hun huis(houding), maar dat nu nog missen.
Willeke Hagoort is kleur- en kledingadviseuse en geeft de workshop: combineren kun je leren: je hebt slechts 9 kledingstukken nodig om 42 combinaties te maken.

Tijd: donderdagavond 13 en 27 oktober 2016 van 19.30 – 21.30 uur, € 52,50

Plaats: Oosterwerf 22, 2804LZ Gouda

Opgeven bij: Willeke Hagoort, w.hagoort@filternet.nl.

Vragen? Bel of mail me. We hopen je te zien!

Share
Geen Reacties

Schrijf een Reactie

Share