Een professional organizer

Waarom een professional organizer inschakelen?

Is dat niet wat overdreven? Opruimen is toch niet zo moeilijk?

Dat zou je denken. Toch is het niet voor iedereen makkelijk om orde te krijgen en te houden in huis of op kantoor. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn.

Voor sommigen zijn tips uit boeken of een Facebook-groep voldoende, maar voor anderen werkt dat niet. 

 

 

Het lukt niet alleen

Het kan heel moeilijk zijn om te beginnen bij het ordenen van je huis, je thuiswerkplek of je administratie. Een professional organizer helpt door te luisteren, vragen te stellen, dingen in gang te zetten en te stimuleren dat er vooruitgang wordt geboekt. Dan kan er in korte tijd zoveel veranderen!

In dit filmpje van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) zie je wat een professional organizer doet.

 

 

Hoe werk ik?

Na een eerste telefoongesprek kom ik langs om kennis te maken en de situatie en behoeften te inventariseren. We kijken naar de huidige situatie en wat je daarin tegenkomt. We brengen ook de gewenste situatie onder woorden, zodat je weet waar je heen wilt. Ik leg je uit wat professional organizing inhoudt en hoeveel dat zou gaan kosten. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en gratis en duurt maximaal anderhalf uur. Als je verder wilt, maken we een afspraak voor een eerste sessie. Wil je eerst eens ervaren wat het inhoudt, dan evalueren we na één of twee keer en bepaal je of je verder wilt.

 

 

Maatwerk

Misschien heb je genoeg aan goede tips en adviezen, maar waarschijnlijk heb je behoefte aan praktische hulp of coaching. Ieder traject is anders. Ik kan eenmalig komen, een aantal dagdelen achter elkaar, maar ook met tussenpozen over een langere tijd. 

 

We gaan sámen aan het werk, gewoon bij jou thuis. Jij bepaalt zelf wat je wilt houden en wegdoen en wat de hoogste prioriteit heeft. Ik adviseer daar uiteraard wel over.

 

Gouda e.o.

Ik werk het liefst overdag, omdat je bij daglicht meer ziet. Mijn woonplaats is Gouda, maar kom ook graag naar je toe als je verder weg woont. Woon je echt ver weg? Dan verwijs ik je graag door naar collega’s in jouw buurt.

 

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Bel of mail me vrijblijvend en je weet meer. 

Je kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan neem ik contact met je op.

 

Share
Share