Ervaringen van klanten

Nuttige tips en praktische hulp

Carina Bezemer heeft ons naar schatting een jaar als Opruimcoach geholpen met het opruimen van zowel oude en nieuwe dingen, die wij in de loop van ruim 30 jaar hadden opgeslagen in ons huis. Het bleek een hele klus, waarbij ook veel emotionele zaken aan de orde kwamen. Zij heeft zoveel als mogelijk gesteld, dat wij volgens een plan moesten werken. De planning lukte niet altijd, vanwege allerlei drukte en gezondheidszaken.
We hebben het zeer gewaardeerd, dat je in verband met onze medische situatie veel sjouwwerk hebt gedaan en geholpen hebt bij het spullen afvoeren naar de afval of kringloop. Je kwam ook met nuttige tips zoals de keuze van de verhuizer en bestemming voor marktplaats of 2e hands kleding.
Wij hebben het erg plezierig ervaren om met je samen te werken. Nogmaals bedankt voor je inzet.

Familie Visser te Rotterdam

Simpel opruimen met wat er is

Carina heeft mij en kinderen op een prettige en nuchtere geholpen met opruimen: wat zoek je waar en (ruim je daar dus op), en wat kan er weg. Ding voor ding. En (heel fijn!) gewoon met de middelen die er al zijn (geen poespas met mooie nieuwe bakjes), simpel opruimen met wat er is en hoe het bij ons past. De basis die bij ons past ligt er! dankjewel Carina’

Mevrouw C.V. te Gouda

Het opnieuw ordenen van en een plek geven aan mijn spullen

Na mijn scheiding een aantal jaren geleden heb ik bijna alle gezamenlijke spullen integraal meeverhuisd naar mijn nieuwe woning. Uiteindelijk merkte ik dat zowel de hoeveelheid spullen achter de schotten en in kasten maar ook het feit dat ik niets meer kon vinden mij een gevoel van onrust bezorgde. Werk aan de winkel dus. Carina heeft mij vooral geholpen bij het opnieuw ordenen van en een plek geven aan mijn spullen. Hoewel het project ‘huis op orde’ na een aantal bezoeken nog niet helemaal is afgerond,  heb ik dankzij Carina ervaren dat ik het laatste stukje weer zelf kan oppakken en het overzicht weer terug is. En dat is een heel fijn gevoel! Dankjewel daarvoor.

Mevrouw S. te Reeuwijk

Carina geeft de tijd om het in je eigen tempo aan te pakken

Ik had hulp nodig bij het ordenen van mijn spullen en organiseren van mijn huishouden. Er is een start gemaakt en met de praktische hulp en de tips kan ik nu verder. Carina bekijkt je situatie met een nieuwe blik en geeft tips en ideeën om het aan te pakken, waar je zelf niet op zou komen.

Het was plezierig om te ervaren hoe je tegen spullen aan kan kijken, door na te denken over elke ding of je het nodig hebt of niet. Ook dat er twijfelgevallen tussen mogen zitten. Carina geeft de tijd om het in je eigen tempo aan te pakken.

Rust in mijn hoofd

De reden dat ik jou benaderd heb is omdat ik ben gaan nadenken over wat mij zou helpen effectiever met mijn tijd om te gaan en rust zou geven in mijn hoofd. Ik heb bedacht dat beter organiseren/structuren op mijn werkplek en thuis mij zou helpen. Ik was nergens op vastgelopen, maar vond wel dat het beter/effectiever zou kunnen.

Door met jou de huidige stand van zaken en de gewenste situatie te bespreken, kwam er een ‘plan van aanpak’ in mijn hoofd. We hebben organisatie- en structureer tips besproken en deze heb ik toegepast. Door structuur aan te brengen is het gemakkelijker om de dingen opgeruimd te houden. Het geeft rust en tijd (minder zoeken) en wanneer iets netjes is, wil je het graag zo houden.

Ik heb je leren kennen als iemand die zich goed aan de afspraken houdt en mij stimuleert dit ook te doen. Je bent vriendelijk en rustig.

Linda, leerkracht

Praktisch, aardig en doortastend

Alleen al door haar geordendheid en haar degelijke, rustige uitstraling heeft Carina mij verder geholpen met orde op zaken te stellen bij het maken van mijn marketing plan. Praktisch, aardig en doortastend. Iemand waar je echt wat aan hebt.

Els Groot, vinoloog bij Els Groot Wijnworkshops

Orde aanbrengen in de administratie

Na mijn scheiding heb ik heel lang weinig gedaan aan mijn administratie. Ik vond het moeilijk en durfde niets weg te gooien. Carina heeft mij geholpen orde aan te brengen en een groot deel weg te doen. Alles zit nu in een paar mappen en ik ben er heel blij mee. Ik kan het nu weer zelf bijhouden en overzien

Mevrouw R. te Gouda

Het overzicht volledig kwijt

Na een verhuizing een aantal jaren geleden, en de nodige drukte in zowel mijn persoonlijke als professionele leven was mijn huis geen prettige plek meer om in te wonen: ik had teveel spullen en doordat ik al zo lang niet goed opgeruimd had was ik het overzicht volledig kwijt. Toen ik eenmaal over mijn schaamte heen was (ik vond immers dat ik dat toch zelf moest kunnen) heb ik besloten hulp in te schakelen. Carina sprak mij aan omdat zij heel rustig is en nergens van schrikt. Ze heeft me ontzettend geholpen om het schip weer vlot te trekken en heeft dat erg professioneel gedaan. Door haar aanwijzingen en tips kan ik nu goed zelf de boel op orde houden, en ik mag altijd contact opnemen als ik nog vragen heb. Enorm fijn! Carina, dankjewel! Ik heb nog elke dag plezier van onze samenwerking!

Jet Poels, Yoga docent bij De Aandachtsmederij in Amersfoort

Orde en overzicht

Carina helpt mij met opnieuw orde en overzicht krijgen in huis, en daarmee ook in mijn hoofd. Nieuwe positieve energie! Ze doet dit door goed te luisteren, vragen te stellen en daarmee helpt ze me keuzes maken bij het opruimen. Ze houdt steeds het overzicht als ik alleen nog maar chaos zie. Erg fijn!

Elisabeth van H., Rotterdam