Verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen?

Zie je op tegen het uitzoeken van al je spullen?

Wil je graag een frisse start maken in je nieuwe huis?

 

Hulp bij het uitzoeken van spullen

Als professional organizer kan ik ondersteunen bij het uitzoeken van de spullen in je huis voor de verhuizing. Eigenlijk is dit werk niet anders dan wat ik normaal doe, behalve dat er nu een deadline aan zit en je rekening moet houden met de mogelijkheden van je nieuwe huis.

 

  • Alles uit het huis gaat door je handen, dus daarover moet je een beslissing nemen.
  • Hoe groot je nieuwe woning is bepaalt hoeveel mag blijven.
  • Ga je van een woning met tuin naar een appartement? Dan kan je tuingereedschap achterblijven.
  • Ga je naar een nieuwbouwhuis, dan hoef je waarschijnlijk voorlopig niet meer te klussen en kan een deel van je gereedschap weg.
  • Verhuist niet iedereen mee? Dan hoeven de spullen van die persoon ook niet meer (allemaal) mee.
  • Komt er iemand bij je wonen, zodat je heel veel dubbel hebt?
  • Hoe oud ben je en wat wil je na de verhuizing gaan doen?
  • Welke plannen heb je met de spullen die je niet wilt houden? Ik kan helpen bij de afvoer naar Kringloop, afvalstation of mee zoeken naar een goede bestemming.

 

Een verhuizing geeft veel werk en kan ook emotioneel en stressvol zijn. Het is een afscheid van wat je kent en je gaat iets nieuws beginnen. Daarnaast moet je misschien verbouwen, een keuken of badkamer uitzoeken, je huidige huis in de verkoop zetten en wat al niet meer.

Ik raad aan om ruim van te voren te beginnen met het opruimen van je huis. Vraag je huisgenoten om mee te doen en hun eigen spullen uit te zoeken.

 

Tip: neem een verhuisbedrijf. Het kost wat geld, maar op het grote geheel valt dat erg mee en het neemt je enorm veel werk uit handen. Bovendien is het verhuisbedrijf ingericht op zware spullen en zijn ze verzekerd tegen schade onderweg.

 

Heb je vragen of wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden? Bel of mail me gerust, dan plannen we een gratis gesprek bij jou thuis.

Meer lezen? Wat blijft en wat niet?

Share
Share