Tarieven

Wat kost professional organizing?

 

Een kennismakingsgesprek van ongeveer anderhalf uur is gratis en vrijblijvend.

Mijn uurtarief is € 55 incl. BTW. Reiskosten €0,23 per km bij een afstand van meer dan 10 km enkele reis. Kleine materialen zijn bij de prijs inbegrepen evenals reistijd tot een uur per sessie.

 

Heb je recht op WMO-Begeleiding?

Dan kunt je bij mij terecht voor Zorg in Natura (voor de gemeenten Gouda, Zuidplas, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard). Hierbij verzorg ik de administratie met de gemeente en betaal jij elke vier weken een eigen bijdrage. In andere gemeentes kan ik wel werken via een Persoonsgebonden Budget (PGB). Daarbij verzorg jij de administratie met de Sociale Verzekeringsbank en lever ik de factuur aan. Ook hier is sprake van een eigen bijdrage per vier weken.

Ik hanteer voor WMO-begeleiding in principe het uurtarief zoals is vastgesteld door de gemeente waar je woont. Dit tarief is vrij van BTW.

Zie voor actuele informatie www.svb.nl, www.pgb.nl, het Sociaal Team of het WMO-loket van je gemeente.

 

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van de NBPO van toepassing.

Wil je weten wat mogelijk is voor jouw budget of wat een klus in jouw huis zou kosten? Ik kom graag bij je kijken en het met je bespreken.

 

Een opruimcoach cadeau doen?

Ken je iemand die heel graag wil opruimen, maar er niet aan toe komt of zich er niet toe kan zetten? Misschien is een cadeaubon van Bezemer Organizing dan een leuk (en zinvol) idee! (Wees er wel van overtuigd dat de ontvanger er ook blij van wordt). Met een organizer of opruimcoach geef je een waardevolle ervaring cadeau! 

 

Een uur lang advies voor je eigen situatie.: € 50. Om snel goede ideeën op te doen!

 

En nú komt het ervan!’: € 149 Voor een klus die je al lang wilde doen, maar die er nog steeds ligt!

  • Telefonische intake met de gever en de ontvanger
  • 3 uur samen aan de slag om een goed begin te maken

 

Opruimideeën: (een deel van) je bureau, kast, keuken, kleding of administratie. Heb jij andere ideeën? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Share
Share