Tarieven

Wat kost professional organizing?

 

Een kennismakingsgesprek van ongeveer anderhalf uur is gratis en vrijblijvend.

Mijn uurtarief is € 50 incl. BTW. Reiskosten €0,20 per km  bij een afstand van meer dan 10 km enkele reis. Kleine materialen zijn bij de prijs inbegrepen evenals reistijd tot een uur per sessie.

 

 

Heb je recht op WMO-Begeleiding? Dan kunt je bij mij terecht voor zowel PGB als Zorg in Natura (voor de gemeenten Gouda, Zuidplas, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard). Ik hanteer hiervoor het uurtarief zoals is vastgesteld door de gemeente waar je woont. Deze uren zijn vrij van BTW.

Zie voor actuele informatie www.svb.nl, www.pgb.nl, het Sociaal Team of het WMO-loket van je gemeente.

 

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van de NBPO van toepassing.

 

Wil je weten wat mogelijk is voor jouw budget of wat een klus in jouw huis zou kosten? Ik kom graag bij je kijken en het met je bespreken.

 

 

 

Een opruimcoach cadeau doen?

Ken je iemand die heel graag wil opruimen, maar er niet aan toe komt of zich er niet toe kan zetten? Misschien is een cadeaubon van Bezemer Organizing dan een leuk (en zinvol) idee! (Wees er wel van overtuigd dat de ontvanger er ook blij van wordt). Met een organizer of opruimcoach geef je een waardevolle ervaring cadeau! 

 

En nú komt het ervan!’: € 149 Voor een klus die je al lang wilde doen, maar er nog steeds ligt!

  • Telefonische intake
  • 3 uur samen aan de slag bij jou thuis om een goed begin te maken

Opruimideeën: (een deel van) je bureau, kast, keuken, kleding of administratie. Heb jij andere ideeën? Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Share
Share