Over Carina

Wie ben ik en wat vind ik belangrijk?

Samen met mijn man heb ik drie kinderen in de leeftijd van 20 tot 29 jaar, en sinds 2022 ook een kleindochter. De jongste woont nog thuis. Onze zoon heeft autisme en een verstandelijke beperking en woont in een instelling. Wij zijn bewindvoerder en mentor van hem. Dit betekent levenslange zorg.

Geloof is belangrijk voor ons en ik ben actief binnen onze kerk. Ik kan erg genieten van muziek en ik speel klarinet in een Harmonieorkest. Ik ben lid van een Engelse leesclub en houd van wandelen, koken, uit eten gaan en mooie dingen ontdekken in musea of plaatsen in de buurt. Als gezin voelen we ons verantwoordelijk voor het milieu en sinds een aantal jaren ben ik vegetariër.

Ervaring

In juni 2015 ben ik begonnen als Professional Organizer voor de thuissituatie en sinds die tijd heb ik al heel wat mensen geholpen bij het ordenen van hun woning of administratie. Ik ben relatief vaak betrokken bij mensen die moeite hebben met hun ongeopende post en bij mensen met een extra zorgvraag (in het gezin). 

Opleiding

In november van 2018 heb ik de post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer afgerond bij de School voor Organizing. Daarnaast volg ik regelmatig studiedagen over mijn vak. Sinds enige tijd ben ik bezig met de opleiding Basis SPH. Ook doe ik aan intervisie met collega-organizers uit Zuid-Holland en ben ik lid van de vrouwennetwerken Rijnstreek en  Vrouw en Busyness Groene Hart

Drive

De rode draad in mijn werk is altijd geweest dat ik graag dingen vereenvoudig en praktisch maak. Ik houd van aanpakken en overzicht creëren en ben blij mét jou voor wat jij hebt bereikt. Ik moedig je graag aan, en heb begrip en geduld als het lastig is.

Meer informatie vind je ook op LinkedIn of in mijn folder.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen?