Tarieven

Wat kost professional organizing?

Mijn uurtarief is €60 per uur incl. BTW.*
Reiskosten €0,23 per km, incl. BTW, bij een afstand van meer dan 10 km enkele reis.

Een kennismakingsgesprek van ongeveer anderhalf uur is gratis en vrijblijvend

* Kleine materialen zijn bij de prijs inbegrepen, evenals reistijd. 
Hoeveel tijd je nodig hebt hangt erg af van je wensen en de snelheid van werken.
Wil je weten wat mogelijk is voor jouw budget of wat een klus in jouw huis zou kosten? Ik kom graag bij je kijken en het met je bespreken.

Wil je weten of jij gebruik kunt maken van een van onderstaande voorzieningen om een professioneel Organizer in te schakelen?
Zie voor actuele informatie www.svb.nlwww.pgb.nl, of neem contact op met het Sociaal Team of het WMO-loket van je gemeente.

WMO

Heb je een aandoening en hulp nodig bij het op orde krijgen van je huis en administratie? Wellicht heb je recht op WMO-Begeleiding.

Ik hanteer voor WMO-begeleiding in principe het uurtarief zoals is vastgesteld door de gemeente waar je woont. Dit tarief is vrij van BTW.

Zorg in natura

Woon je in een van de volgende gemeenten (Gouda, Zuidplas, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en de Krimpenerwaard) dan kan ik je als gecontracteerd zorgaanbieder Zorg in Natura bieden. Hierbij verzorg ik de administratie met de gemeente en betaal jij elke maand een eigen bijdrage aan het CAK.

PGB

In andere gemeentes kan ik wel werken via een Persoonsgebonden Budget (PGB). Daarbij verzorg jij zelf de administratie met de Sociale Verzekeringsbank en lever ik de factuur aan. Ook hier is sprake van een eigen bijdrage per maand aan het CAK.

Een opruimcoach cadeau doen?

Ken je iemand die heel graag wil opruimen, maar er niet aan toe komt of zich er niet toe kan zetten? Misschien is een cadeaubon van Bezemer Organizing dan een leuk (en zinvol) idee! (Wees er wel van overtuigd dat de ontvanger er ook blij van wordt). Met een organizer (of opruimcoach) geef je een waardevolle ervaring cadeau! 

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van de NBPO van toepassing.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen?